Excellent Shine - Professioneel Schoonmaakbedrijf

Welkom bij Excellent Shine, het toonaangevende schoonmaakbedrijf van Den Haag. Als u op zoek bent naar professionele en betrouwbare schoonmaakdiensten voor uw huis of kantoor, bent u bij ons aan het juiste adres.

Over ons

Onze missie

Bij ExcellentShine, is het onze missie om schoonmaakdiensten van het hoogste niveau te bieden die het comfort en de kwaliteit van woon- en werkruimtes verbeteren. Wij streven ernaar zorgvuldige, efficiënte en milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen te leveren. Ons doel is om ongerepte omgevingen te creëren die de gezondheid, productiviteit en welzijn van onze klanten bevorderen.

Onze visie

Onze visie is om de toonaangevende leverancier van schoonmaakdiensten te zijn, bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Wij streven ernaar om de norm te stellen in de schoonmaakbranche, waar onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid duurzame relaties creëert. Door voortdurend te evolueren en duurzame praktijken toe te passen, streven we ernaar een positieve impact te hebben op gemeenschappen en nieuwe normen te stellen voor een schonere, gezondere toekomst.

Eerlijkheid is niet iets wat je doet; eerlijkheid is wie je bent.

Onze waarden

  • Respect: de tijd nemen om elke persoon te begrijpen en te waarderen en hun keuzes te respecteren.
  • Verantwoordelijkheid: met integriteit handelen tegenover ons personeel, onze klanten, de gemeenschap en het milieu.
  • Zorgzaam: een zorgplicht voor ons personeel, klanten en het milieu.
  • Uitmuntendheid: om er altijd naar te streven de beste kwaliteitservaring te bieden met betrekking tot onze schoonmaak en onze klantenservice.
  • Integriteit: om eerlijk en open te handelen en te doen wat we zeggen dat we zullen doen.
  • Innovatie: marktleiders te zijn.

Eriks Bukis

(Mede-oprichter)

Artis Uljanovs

(Mede-oprichter)