Uw Vertrouwde Chemische Reinigingsbedrijf In Nederland!

Droge tapijtreiniging

Het routinematig stomen van tapijten is een essentiële onderhoudstaak en wordt tweejaarlijks aanbevolen om de integriteit en schoonheid van uw binnenmilieu te behouden. Tapijten spelen een cruciale rol bij het versterken van de esthetische aantrekkingskracht van uw huis, bieden comfort en warmte en dienen zelfs als een speels toevluchtsoord voor kinderen.

Het is echter essentieel om te erkennen dat tapijten ook fungeren als belangrijke opslagplaatsen voor stof en allergenen. Ondanks regelmatig stofzuigen slagen conventionele methoden er vaak niet in de verontreinigende stoffen die diep in de tapijtvezels zitten te verwijderen, waar stof, vuil en micro-organismen zich vaak ophopen en gedijen.

Dit is waar Excellent Shine tussenkomt en uitgebreide en professionele stomerijoplossingen biedt die zijn ontworpen om uw tapijten nieuw leven in te blazen. Onze doorgewinterde experts, uitgerust met de allernieuwste technologie en geavanceerde reinigingsmiddelen, zijn gespecialiseerd in de dieptereiniging van uw tapijten. Onze unieke aanpak tilt niet alleen oppervlaktevuil op, maar dringt ook door in de vezels om het ingebedde vuil los te maken en te verwijderen, waardoor een grondige reiniging wordt gegarandeerd die met traditioneel stofzuigen alleen niet kan worden bereikt.

Gestoffeerde meubels schoonmaken

Excellent Shine is er trots op premium huisreinigingsdiensten aan te bieden voor banken en gestoffeerde meubels in een breed scala van gebieden, waaronder maar niet beperkt tot Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wij pleiten voor een jaarlijks schoonmaakregime om niet alleen de levensduur van uw meubilair te verlengen, maar ook om de onberispelijke netheid en hygiëne ervan te garanderen.

Ons gespecialiseerde reinigingsproces is zorgvuldig ontworpen om niet alleen oppervlaktevuil uit te roeien, maar ook de diepgewortelde vlekken en micro-organismen die een risico vormen voor de menselijke gezondheid. Met behulp van de modernste apparatuur zorgen wij ervoor dat uw bank na de reiniging slechts minimaal vochtig blijft, waardoor een volledige droogtijd binnen ongeveer 5-10 uur wordt gegarandeerd. De exacte droogtijd kan variëren afhankelijk van het type bekleding en de omgevingsomstandigheden van de kamer waar de reiniging plaatsvindt.

Voor optimale droogresultaten raden wij aan de airconditioning een paar uur aan te zetten of de ramen open te houden om de luchtstroom te vergemakkelijken.

Matras reinigen

Bij Excellent Shine breiden we onze expertise uit met uitgebreide stomerijdiensten voor matrassen, handig bij u thuis afgeleverd. Ons bekwame team is goed thuis in het omgaan met verschillende soorten matrassen, waaronder orthopedische matrassen, verenmatrassen, latexmatrassen en matrassen met alternatieve vullingen. Door gebruik te maken van geavanceerde extractietechnieken en professionele reinigingsoplossingen zijn we bedreven in het uitroeien van een breed spectrum aan verontreinigende stoffen, waardoor uw matras snel in zijn onberispelijke staat en optimale esthetiek wordt hersteld.

Onvoorziene incidenten zoals het morsen van drank, urine, zweet of de slijtage door langdurig gebruik verminderen niet alleen de aantrekkingskracht van uw matras, maar kunnen deze ook veranderen in een broedplaats voor huisstofmijt, bacteriën en schimmels. Deze verontreinigingen zijn berucht omdat ze allergische reacties veroorzaken en bijdragen aan een onaangename geur in uw woonruimte.

Daarom raden wij af om uw matras alleen maar om te draaien in een poging vlekken te verbergen. Een snelle professionele reiniging, idealiter binnen een week na het incident, vergroot de kans aanzienlijk dat vlekken volledig worden verwijderd, waardoor uw matras een bron van comfort en hygiëne blijft.

Ervaar Het Verschil: Our insured and experienced cleaning experts are dedicated to delivering a premium service that’s all about attention to detail. Starting from as little as €30 per hour, we go above and beyond to make your home shine.

Voorbeeldnormen: Wat ons onderscheidt van de concurrentie is onze toewijding aan uitzonderlijke normen. Onze schoonmakers volgen uitgebreide checklists, zodat er geen enkel hoekje over het hoofd wordt gezien.

Onze Missie: Bij Excellent Shine hebben we één missie: onze toewijding aan het cultiveren van uitmuntendheid op het gebied van hygiëne strekt zich uit over woningen en bedrijfsomgevingen, waardoor omgevingen worden gecreëerd waarin reinheid succes en welzijn stimuleert.

Tevredenheid Gegarandeerd: Uw geluk is ons uiteindelijke doel. Met ons betrouwbare en toegewijde team garanderen wij uw tevredenheid elke keer weer.

Ben je klaar om een nieuw niveau van reinheid te ervaren?

Uw tevredenheid is onze prioriteit – wij rusten niet voordat uw bedrijf glanst!

Max Astna
Max Astna
28/03/2024
Everything was cleaned well, friendly customer service.
Carolina Cruz
Carolina Cruz
29/01/2024
Very profissional. Good prices and flexibility!
earl christy
earl christy
29/12/2023
We were moving and in an emergency time constraint. We were able to make an appointment. Excellent shine and Abdullah were amazing. We could not be happier.
Ellora Mishra
Ellora Mishra
13/12/2023
We were very grateful to Excellent Shine for coming to our place at such a short notice of just 2 days and in helping us clean our flat post moving out. They did an excellent service at a very reasonable price. They even did limescale removal in our washroom which was over and above the scope of the hourly deal that was made. We totally recommend Excellent Shine's cleaning services.
Ken Yaguchi
Ken Yaguchi
05/12/2023
We are quite satisfied with the quality of the work. They are also friendly and easy to contact. I highly recommend this company! I have hired several cleaners so far, and this is the best one. English language is available, this is very plus for expats. We will use the service again later.
StingierStew 11
StingierStew 11
11/09/2023
Zeer tevreden met geleverde diensten. Heel Professioneel en aardige mensen. Absoluut een aanrader!
simon savad
simon savad
10/09/2023
Goed bedrijf! goed personeel. Ik adviseer iedereen.
Irina Magurova
Irina Magurova
07/09/2023
Great service and quality of work! Will book them again ????
Maija Buke
Maija Buke
06/09/2023
Het bedrijf voert zijn werk uitstekend uit! Ik ben dol op hun gemakkelijke boekings- en betalingssysteem.